DANSK NETVÆRK FOR LYMFØDEM (DNL)/DANISH LYMPHOEDEMA FRAMEWORK (DLF)

Videncenter For Lymfødem på Bispebjerg Hospital har i samarbejde med DALYFO og Foreningen For Danske Fysioterapeuter i 2010 taget initiativ til dannelsen af Dansk Netværk for Lymfødem/Danish Lymphoedema Framework (DNL/DLF) som en aktiv partner i International Lymphoedema Framework (ILF).

Målsætninger

  • DNL/DLF bliver anerkendt som et professionelt, tværfagligt netværk af læger, fysioterapeuter, sygeplejersker og andre behandlere samt patienter.
  • DNL/DLF arbejder på tværs af personlige og faglige interesser for at skabe opmærksomhed og udbrede viden om lymfødem.
  • DNL/DLF arbejder for at behandling af lymfødem bliver gratis i Danmark.
  • DNL/DLF ønsker at være en integreret, aktiv partner i ILF og basere sit arbejde på ILFs konsensus- og fokusdokumenter.


DNL/DLF er et af ILF’s 15 nationale-frameworks (National Lymphoedema Frameworks). De nationale frameworks er organisationer, som arbejder nationalt med ILF’s mål og filosofi. De nationale frameworks er forpligtede til at sætte patienter i centrum for deres aktiviteter, samarbejde i multidisciplinære partnerskaber mellem alle nationale stakeholders samt generelt at støtte ILF’s mission. Læs mere om ILF her.


Medlemmer af styregruppen

Tonny Karlsmark, Formand for DNL/DLF, Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling, Bispebjerg Hospital


Kirsten Hedeager, Dansk Selskab for Fysioterapeutisk Lymfødembehandling


Susan Nørregaard, Videncenter for Sårheling, Bispebjerg Hospital


Diana Kristensen, Dansk Lymfødem Forening (DALYFO)


Kontakt

For alle henvendelser vedr. behandling af lymfødem kontakt venligst Dermato-Venerologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital. Kontakt her.